Hoppa till innehåll

Barnskötare - Elevassistent Bas

Barn- och fritid

Klassrum, dag, 900 poäng

Barnskötare - Elevassistent Bas

Vill du arbeta som vikarie medan du studerar? Under den första kursen får du ett vikariecertifikat, vilket berättigar dig till att arbeta som vikarie på våra förskolor som vi samarbetar med. Vi har en gedigen erfarenhet av förskola samt ett stort nätverk av förskolor som tar emot vikarier från oss. Vi samarbetar med förskolor inne Stockholm city, Sollentuna, Solna, Upplands Väsby, Danderyd, Lidingö, Täby, Österåker, Sigtuna, Vaxholm samt Vallentuna.

Vår utbildning är baserad på ett integrerat lärande, vilket betyder att du tar med dig dina erfarenheter från verksamheten in till klassrummet. Vi länkar ihop teori med praktik.  Eleven ges möjlighet att visa på sina kunskaper i ett ämne på ett annat språk än svenska,

Torsdagar och Fredagar har vi klassrumsundervisning i våra lokaler på Magnusladulåsgatan 41, endast 2 minuter från Stockholms Södra station och 5 minuter från Mariatorget där bland annat röda linjen till Mörby finns. 
Resten av tiden sker undervisningen online, och du kan välja fritt vilka dagar du vill jobba. 

När du slutfört denna basutbildning söker du en fördjupning till antingen Barnskötare eller Elevassistent. Fördjupningen omfattar 400 poäng.

För mer information besök vår hemsida www.integrelar.se 

 

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i svenska/svenska som andra språk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper.

Ämnes-/kursplan

BFXAAN

Anmälningskod

BFXAAND45ILÄ

Skolform

Gymnasial utbildning

Extern länk

www.integrelar.se (Länk till extern sida.)

Jämför skolor

Jämför skolor

Kurser

0 Kursstarter

  • Det finns inga kursstarter att ansöka till.