Hoppa till innehåll

Barnskötare bas - påbyggnad barnskötare med grundläggande sva

Barn- och fritid

Klassrum, dag, 2200 poäng

LÄS BARN OCH FRITID - utgång mot barnskötare KOMBINERAT GRUNDLÄGGANDE SVENSKA SOM ANDRA SPRÅK HOS OSS I SOLNA eller ÄLVSJÖ!

EN SNABB VÄG TILL ETT VIKTIGT JOBB!

Utbildningen riktar sig till dig som vill kombinera studier inom barn- och fritid samtidigt som du läser grundläggande svenska som andraspråk. Bristen på behörig personal inom barnomsorgen är idag stor och du har därmed goda chanser till jobb efter genomförd utbildning.

På MoA erbjuder vi kostnadsfri inläst kurslitteratur till alla våra elever via vår Lär-plattform Itslearning.

Under utbildningen lär du dig om hälsa, kommunikation, ledarskap och pedagogik. Utbildningen ska utveckla dina kunskaper och färdigheter i att leda, bemöta och kommunicera med barn och vuxna.

I utbildningen ingår APL - arbetsplatsförlagt lärande ute barn och fritids verksamhet.

Studieuppehåll över sommaren samt över jul och nyårshelgen. Ca 5 veckors uppehåll över sommar och 2 veckor över jul och nyår. Då det är individuell studietakt kan utbildningens längd komma att förlängas eller kortas ner. Möjlighet att validera tidigare erfarenheter finns och görs på plats i samband med utbildningsstart.

Ni är i skolan 4 heldagar i veckan måndag till torsdag. Ni läser svenska på förmiddagarna totalt 14 timmars svenskundervisning samt att ni läser yrkessvenska och de gymnasiala yrkeskurserna resterande tillfällen. Skolan håller öppet varje måndag till fredag mellan kl. 8-17 och man är välkommen att sitta på skolan och studera även de dagarna man inte har undervisning.

MoA lärcentrum har sina lokaler i Solna och Älvsjö. Slutprov i kurserna görs alltid i skolans lokaler på Solna torg 3, 171 45 Solna eller Götalandsvägen 242, 125 45 Älvsjö. Möjlighet att skriva på någon av våra andra skollokaler finns om det önskas.

Hjärtligt välkommen till oss på MoA Lärcentrum!

Förkunskapskrav


Godkänt betyg i SFI kurs D eller motsvarande kunskaper.


Har du frågor?
Maila oss gärna på: moa.stockholm@moa-larcentrum.se

Ämnes-/kursplan

BFXAFR

Anmälningskod

BFXAFRK90HMO

Skolform

Gymnasial utbildning

Extern länk

MoA Lärcentrum (Länk till extern sida.)

Jämför skolor

Jämför skolor

Kurser

1 Kursstart

 1. Kursstart 2610236

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Slutdatum

  Kursen förekommer på följande platser

  • 1.Solna, Solna Torg 3 171 45 Solna
  • 2.Älvsjö, Götalandsvägen 242 125 45 Älvsjö

  Lägg i kurskorg

  Välj plats