Hoppa till innehåll

Barnskötare - Elevassistent BAS, Klassrum

Barn- och fritid

Klassrum, dag, 900 poäng

Barnskötare och elevassistent baspaket är kurspaketet för dig som vill arbeta i pedagogisk verksamhet som exempelvis förskola, skola eller fritidsverksamhet. För att få en fullständig examen kan du efter baspaketet komplettera med en fördjupningsutbildning. Dator och god datorvana krävs för att kunna följa distanskursen. I utbildningen ingår obligatorisk APL, som omfattar minst 15%. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv. Du behöver uppvisa ett utdrag ur belstningsregistret i samband med APL, beställ i god tid från www.polisen.se 

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper

Ämnes-/kursplan

BFXAAN

Anmälningskod

BFXAAN-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

Jämför skolor

Jämför skolor

Kurser

1 Kursstart

 1. Kursstart 3303322

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Slutdatum

  Kursen förekommer på följande platser

  Beskrivning

  Barnskötare- Elevassistent Bas
   

  Barn och fritid är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta som barnskötare inom förskola eller som elevassistent i skolan. Du läser baspaket barnskötare 900p och sedan har du möjlighet att välja en inriktning till barnskötare eller elevassistent, 400p.

  I utbildningen ingår APL (arbetsplatsförlagt lärande) där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken och utveckla din kommande yrkesroll. Under APL följer du din handledares schema, på den arbetsplats där du gör din praktik.

  Utbildningen är förlagd dagtid, måndag till fredag 8-16. Det förekommer inga lov eller uppehåll. Utbildningen är CSN-berättigad. 900kr för kurslitteratur tillkommer alternativt att man lånar på bibliotek eller köper begagnade böcker.
  Vi startar utbildningen i den skolan där flest elever söker.

  Adresser till våra skolor är:
  Smidesvägen 12, 171 72 Solna
  Optimusvägen 14, 194 34 Upplands Väsby

  Har du några frågor kontakta oss via e-post: arenautbildning@arenakoncernen.se

  Lägg i kurskorg

  Välj plats