Hoppa till innehåll

Larm- och säkerhetstekniker, Distans

El och Energi

Distans, 800 poäng

Larm- och säkerhetstekniker
Yrkespaket med kurser från El- och energiprogrammet utformat för arbete med installation, underhåll och service inom det larm- och säkerhetstekniska området. Yrket passar dig som vill ha en stor bredd på dina arbetsuppgifter och har ett tekniskt intresse.
I utbildningen ingår obligatorisk APL, som omfattar minst 15%. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv. Du kan även behöva uppvisa ett intyg från belastningsregistret som du ansöker om via polismyndigheten. www.polisen.se

Förkunskapskrav

Godkända betyg i svenska/svenska som andraspråk, matematik och engelska på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper. B-körkort är en fördel vid arbete efter utbildningen.

Ämnes-/kursplan

EEXABN

Anmälningskod

EEXABN-DI

Skolform

Gymnasial utbildning

Jämför skolor

Jämför skolor

Kurser

1 Kursstart

 1. Kursstart 3321277

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Skola
  Astar AB
  Slutdatum

  Kursen förekommer på följande platser

  Beskrivning

  Kursen hålls på distans och alla praktiska distansutbildningar så som tex Undersköterska, Barn och Fritid, El- och energiutbildningar samt Väktare (inklusive fristående kurser inom dessa områden), behöver infinna sig på skolan ca 1 dag i veckan för att utföra praktiska moment i utbildningen, samt obligatoriskt prov i slutet på varje kurs. Du behöver ha tillgång till en dator med internetanslutning. I utbildningen ingår APL som infaller i slutet, och då följer du den arbetsplatsens arbetstider.
  Kostnader för läromedlet Learnware tillkommer.
  Studieuppehåll mellan 20221216-20230109.