Hoppa till innehåll

Påbyggnad Fastighetstekniker, Klassrum

VVS och Fastighet

Klassrum, dag, 600 poäng

Påbyggnad Fastighetstekniker
Påbyggnadspaket med kurser från VVS- och fastighetsprogrammet utformat för arbete med installation, drift, underhåll och service av automatiserade system inom det fastighetstekniska området.

I utbildningen ingår obligatorisk APL, som omfattar minst 15%. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv.

Förkunskapskrav

Godkända betyg från Fastighet bas samt i svenska/svenska som andraspråk och matematik på grundläggande nivå, eller motsvarande kunskaper

Ämnes-/kursplan

VFXAGN

Anmälningskod

VFXAGN-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

Jämför skolor

Jämför skolor

Kurser

3 Kursstarter

 1. Kursstart 3323171

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Skola
  Astar AB
  Slutdatum

  Kursen förekommer på följande platser

  Beskrivning

  Kursen kommer att hållas 2,5 dagar per veckan. 2 heldagar kl. 8:30-15:30 och en halvdag kl 9:00-13:00 i våra lokaler på Solna Torg 3. Praktik pågår under utbildningens sista 10 veckor.
  Kostnader för kurslitteratur och arbetskläder kan tillkomma.
  Studieuppehåll mellan 20221216-20230109.

 2. Kursstart 3405192

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Slutdatum

  Kursen förekommer på följande platser

  Beskrivning

  Påbyggnaden är framtagen av skolverket och branschen. Påbyggnaden inriktar sig till fördjupade kunskaper inom fastighetsteknik. Fastighetstekniker ansvarar för drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. Exempel på övergripande arbetsuppgifter som ofta ingår i arbetet är att ansvara för värme- och ventilationssystem, sköta värmeväxlare för fjärrvärme, värmepumpar, fläktar och annan teknisk utrustning.

  Utbildningen sker på heltid måndag - fredag. Studieuppehåll  2 veckor vid jul och nyår.

  Litteraturkostnader bekostas av eleven. APL ingår i utbildningen. 

  Adress: Trekantsvägen 1, plan 3 117 43 Stockolm

 3. Kursstart 3497049

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Slutdatum

  Beskrivning

  Utbildningens upplägg är att två dagar i veckan och då får eleverna teoretiska lektioner där de har möjlighet att ställa frågor till läraren som varvas med praktiska lektioner. Resterande dagar i veckan kan eleverna studera på egen hand hemma eller i skolan.

  Du utbildas i en vuxenmiljö med schemalagda lektioner men självklart är du välkommen att vara i våra lokaler även när du inte har lektion. Vi har öppet varje dag mellan 08.00 - 16.00. Du har även tillgång till vår digitala lärplattform där du kan koppla upp dig när du vill, var du vill.

  Utbildningen är CSN-berättigad. Detta får du själv ansöka om.

  Utbildningen genomförs av YrkesAkademin AB och vi finns Fryksdalsbacken 26, Farsta.

  Vid frågor är du välkommen att kontakta Vivi Johansson, Studie- och yrkesvägledare, tel: 0723973724, Email: vivi.johansson@ya.se.