Hoppa till innehåll

Bagare och konditor, lärling

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Klassrum, dag, 1450 poäng

Yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori. Det här är en lärlingsutbildning, vilket innebär att största delen av utbildningen tillbringar du på en arbetsplats för att lära dig bemästra yrket genom praktiskt arbete. Utbildningen är på 1450 poäng och du läser antingen kursen Bageri 4, 100 poäng eller Konditori 4, 100 poäng som ger en breddad kompetens. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv.

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper

Ämnes-/kursplan

RLXACR

Anmälningskod

RLXACR-LÄ

Skolform

Gymnasial utbildning

Jämför skolor

Jämför skolor

Kurser

1 Kursstart

  1. Kursstart 3323583

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Skola
    Astar AB
    Slutdatum

    Kursen förekommer på följande platser

    Beskrivning

    Lärling innebär fyra dagar på arbetsplats och en dag i skolan. Utbildningen inleds med två veckors orienteringskurs där du får en inblick i vad yrket innebär – därefter går du ut på din lärlingsplats. Din lärare följer dig under hela din praktikperiod och tillsammans med din handledare ser de till att du får ta del av alla praktiska delar som ingår i utbildningen.
    OBS! Under praktiken innebär det obekväma arbetstider då yrket kräver tidiga morgnar och helger.
    Utbildningens sista kurs kan ersättas med Bageri 4
    Kostnader för kurslitteratur tillkommer.
    Studieuppehåll mellan 20221216-20230109 och mellan 20231222-20240108.